Skip to main content
Leon de Jong

“En dát vind ik nou mooi, dat is niet overal zo!”

Aan het woord is:
Leon de Jong
van De Jong Tuinen.

Aan het woord is: Leon de Jong jr., de derde generatie die aan het roer staat bij De Jong Tuinen. Hij is een ervaren professional die van alle markten thuis is en hierbij een oog heeft voor detail én kwaliteit. De Jong Tuinen heeft al meer dan 75 jaar ervaring in het leveren van het totaalpakket; van ontwerpen tot renoveren. En hierbij staan dan kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel!

Bij het aangaan van een samenwerking is dit ook heel belangrijk. De Jong Tuinen is al geruime tijd klant bij VANGAAL Bedrijfskleding en geeft aan dat de combinatie van kwaliteit en persoonlijkheid bij VANGAAL altijd goed is bevallen. “Als de kwaliteit goed is en ik netjes geholpen word, dan is het toch helemaal goed?”

Hieraan voegt hij toe; “Er is een oprechte interesse in de mensen achter het bedrijf. Bij een kop koffie gaat het niet per se alleen over de bedrijfskleding, maar echt over van alles. Je voelt je gehoord. En dát vind ik nou mooi, dat is niet overal zo.”

Verder haalt hij aan dat hij een thuis-gevoel krijgt bij VANGAAL Bedrijfskleding.

Het aanbieden van mooie werkkleding en het hierbij aanbieden van persoonlijk, passend en betrokken advies is iets waar wij bij VANGAAL in geloven.

Kom jij ook onder ’t genot van een kop koffie onze mooie collectie bedrijfskleding bewonderen?

De volgende generatie dient zich al aan!