Skip to main content
referenties

Lees wat klanten over ons zeggen

Martin van Lith

Je kan er terecht voor alles. Zo hebben ze veel verstand van ontwerpen, dat zie je al terug bij o.a. het maken van je beeldmerk op de kleding. Ze hebben daarnaast mijn nieuwe bedrijfsruimte voorzien van glasfolie, gevelreclame, gifts away, kortom alles van a tot z. Alles onder een dak! Super handig. Het werkt erg gemoedelijk en prettig bij VANGAAL.

Tom en Simone

De Linde is een sfeervol restaurant voor een waanzinnig kopje koffie, een lekkere borrel, een uitgebreide lunch of diner. In de zomer kan volop worden genoten op ons terras in het Brabantse Reek, gevestigd tussen Grave en Schaijk. Op de kaart vind je voor ieder wat wils. Het huiskamergevoel loopt als rode draad door ons restaurant heen. Dit betekent dat je jouw eigen lunch samenstelt middels diverse (B)Reekbroodjes of één van onze verse soepen. In de avond uit dit gevoel zich in casual dining.

Arnold Appelhof

“Ons familiebedrijf is nu klaar voor de toekomst”, licht dochter Marjolein Appelhof toe. “Appelhof Installatietechniek staat al jaren aan de leiding in zowel de particuliere markt als in de utiliteitsbouw.

Leon de Jong

Bij het aangaan van een samenwerking is dit ook heel belangrijk. De Jong Tuinen is al geruime tijd klant bij VANGAAL Bedrijfskleding en geeft aan dat de combinatie van kwaliteit en persoonlijkheid bij VANGAAL altijd goed is bevallen. “Als de kwaliteit goed is en ik netjes geholpen word, dan is het toch helemaal goed?”

Gerry Kuipers

Gepassioneerd vakman en al jaren vaste klant bij VANGAAL Bedrijfskleding. Na vele bezoeken aan onze showroom én vele bakjes koffie te hebben genuttigd in Velp (Noord-Brabant), is er een samenwerking ontstaan waar wij al jaren veel waarde aan hechten. 

De Reekse Trappers

Nostalgie omzetten in een tenue van deze tijd, daarom VANGAAL bedrijfskleding.